فهمیدن عمق و ژرفای اندیشه‌های علامه طباطبایی(ره) نیازمند به مرور زمان است

به گزارش سایت همایش بین المللی اندیشه‌های علامه طباطبایی در تفسیر المیزان، آیت الله محمود رجبی، دبیر علمی همایش پنج شنبه، 22 آبان در اولین روز همایش با اشاره به این‌که مرحوم علامه شخصیتی علمی و عرفانی کم نظیر و بی نظیر هستند، گفت: تفسیر المیزان تابلوی تمام‌نمای شخصیت علمی علامه طباطبایی است زیرا که خود تفسیر از جامعیتی برخوردار می‌باشد که همه فرهنگ‌ها، معارف دینی و مطالب علمی را با خود دربردارد.

وی با بیان این‌که تحولی که ایشان در جهان اسلام به لحاظ علمی ایجاد کردند نظیر تحول امام خمینی(ره) در زمینه سیاسی و اجتماعی است، خاظرنشان کرد: فهمیدن عمق و ژرفای اندیشه‌های علامه طباطبایی(ره) نیازمند به مرور زمان است.

قایم مقام موسسه امام خمینی(ره) درباره دلایل برگزاری این همایش بیان داشت: شخصیت علامه و تفسیر ایشان بی نظیر است که ایندو عنصر موجب شد تا چنین همایشی را برگزار کنیم و از این طریق اندیشه‌های ناب ایشان را که دایرة المعارف فرهنگ غنی اسلام است را به جامعه علمی حوزوی و دانشگاهی معرفی کنیم.

وی با اشاره به این‌که همایش بین المللی اندیشه‌های علامه طباطبایی در تفسیر المیزان از حدود سه سال گذشته تصویب شده و با همکاری 21 مرکز علمی داخلی و 8 مرکز علمی خارج کشور و با همکاری دانشمندانی از کشورهای مختلف مانند اندونزی، انگلیس، امریکا، غنا، سوریه، پاکستان و عراق برگزار می‌شود، گفت: برگزاری این همایش گامی کوچک برای معرفی شخصیت علامه و کتاب تفسیر المیزان به جامعه اسلامی و دیگر جوامع بین اللملی است که امیدواریم با همکاری تمام نخبگان گام‌های بعدی برداشته شود.

گفتنی است، همایش بین المللی اندیشه‌های علامه طباطبایی در تفسیر المیزان به مدت دو روز از پنج شنبه 22 آبان با حضور اندیشمندان داخلی و خارجی در مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) در حال برگزاری است.