برگزاری نمایشگاه محصولات قرآنی همایش

به گزارش سایت همایش بین المللی اندیشه‌های علامه طباطبایی در تفسیر المیزان، همزمان با برگزاری همایش نمایشگاه محصولات قرآنی همایش با 9 غرفه در همکف مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) برگزار شده است.

آثار قرآنی آیت الله مصباح یزدی مانند معارف قرآن و دیگر محققان و نویسندگان مؤسسه امام خمینی(ره) مانند قرآن و فرهنگ عصر نزول، قرآن در آینه تاریخ، نقش دانش اصول فقه در تفسیر قرآن و نقش علم نحو در تفسیر قرآن کریم در غرفه انتشارات مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) مورد بازدید علاقه‌مندان قرار می‌گیرد.

در غرفه دفتر تبلیغات بیش از 25 عنوان و بیش از 38 جلد کتاب پیرامون آثار علامه طباطبایی(ره) با موضوعات گوناگون مانند علوم قرآنی، عقاید اسلامی، شیعه، منطق و کلام اسلامی با پانزده درصد تخفیف به بازدیدکنندگان عرضه می‌شود و همچنین نرم افزار مجموعه آثار علامه طباطبایی نیز در این غرفه ارایه می‌شود.

برگزاری مسابقه کتاب سنن النبی(ص)‌علامه طباطبایی از دیگر برنامه‌های این غرفه است که علاقه‌مندان با خرید و مطالعه این کتاب فرصت دارند تا پایان آبان ماه پاسخ سؤالات را به فروشگاه مرکزی بوستان کتاب واقع در قم چهارراه شهدا ارسال کنند.

عرضه محصولات مؤسسه دارالحدیث در غرفه این مؤسسه،  ارایه بروشور، سی دی، فلش کارت و کتاب با موضوعات خانوادگی و روان‌شناسی در غرفه مرکز مشاوره مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) و  کتاب‌ها و پایان‌نامه‌های کارشناسی ارشد و دکتری مانند زبان الهیات از دیدگاه علامه طباطبایی(ره) و ویلیام آلستون که پیرامون علامه است و در کتابخانه موسسه امام خمینی(ره) وجود دارد، در غرفه کتابخانه معرفی می‌شود.

معرفی 19 عنوان کتاب مانند درسنامه تفسیر موضوعی قرآن کریم و اخلاق در قرآن و سنت و معرفی 9 پایان‌نامه سطح کارشناسی مانند معرفت شناسی در المیزان در غرفه دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم، معرفی همه نشریات عمومی و تخصصی مؤسسه امام خمینی(ره) و ثبت نام اشتراک در غرفه نشریات مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) و معرفی آثار مکتوب و نرم افزاری مرکز دایرة المعارف علوم عقلی اسلامی درغرفه این مرکز و معرفی آثار مکتوب و نرم افزاری معاونت تهذیب حوزه‌های علمیه در غرفه معاونت تهذیب از دیگر برنامه‌های این نمایشگاه است.

گفتنی است، همایش بین المللی اندیشه‌های علامه طباطبایی در تفسیر المیزان به مدت دو روز از پنج شنبه 22 آبان با حضور اندیشمندان داخلی و خارجی در مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) برگزار می‌شود.