پیش همایش دهم «همایش بین‌المللی اندیشه‌های علامه طباطبایی در تفسیر المیزان»

دهمین پیش همایش «همایش بین‌المللی اندیشه‌های علامه طباطبایی در تفسیر المیزان» با عنوان علوم انسانی در المیزان به همت مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) و همکاری جامعه المصطفی العالمیه روز پنج شنبه در مجتمع (مدرسه عالی) امام خمینی برگزار می‌شود.

به گزارش واحد اطلاع رسانی کمیته اجرایی همایش، در این پیش همایش با حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر امیدی پیرامون موضوع سیاست در تفسیر المیزان به سخنرانی خواهد پرداخت. همچنین حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر بناری با موضوع تعلیم و تربیت در المیزان و حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر لطفی با موضوع مدیریت در المیزان به نظریه پردازی و سخنرانی خواهند پرداخت.

برگزاری میزگرد با حضور اساتید حوزه و دانشگاه از دیگر برنامه‌های این همایش نیم روزه است.

پیش همایش علوم انسانی در تفسیر المیزان روز پنج شنبه هفدهم مهرماه از ساعت 9 الی 12 در مجتمع امام خمینی (ره) واقع در فلکه جهاد قم برگزار می‌شود.