با حضور اندیشمندان لبنانی و ایرانی در بیروت برگزار شد؛ نهمین پیش‌همایش «همایش بین‌المللی اندیشه‌های علامه طباطبایی»

نهمین پیش‌همایش از همایش بین‌المللی اندیشه‌های علامه طباطبایی در تفسیر المیزان با عنوان «انسان در تفسیر المیزان» و با حضور اساتید و اندیشمندان ایرانی و لبنانی طی روزهای دوشنبه و سه شنبه سی و یکم شهریور و اول مهرماه در معهد المعارف الحکمیه فی الدراسات الدینیه و الفلسفیه در بیروت برگزار شد.

این پیش‌همایش به همت دبیرخانه همایش بین‌المللی اندیشه‌های علامه طباطبایی در تفسیر المیزان و معهد المعارف الحکمیه لبنان برگزار شد که بررسی اندیشه‌های علامه طباطبایی در تفسیر گرانسگ المیزان درباره انسان از اهداف برگزاری آن بود.

در این همایش دو روزه، حجت‌الاسلام و والمسلمین استاد رجبی قائم مقام موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) و دبیر علمی همایش، در موضوع «از خود بیگانگی از دیدگاه علامه طباطبایی در تفسیر المیزان»، حجت‌الاسلام و المسلمین استاد کعبی، عضو محترم جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در موضوع « نظریه استخدام و بررسی آثار اجتماعی _ سیاسی آن از دیدگاه علامه طباطبایی در تفسیر المیزان» و حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر اشرفی، عضو هیأت علمی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی در موضوع «بررسی پژوهش‌های فارسی درباره تفسیر المیزان» از ایران به سخنرانی و نظریه پردازی پرداختند.

سخنرانی حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر علي جابر پیرامون «إنسان در عوالم سه‌گانه»،  حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر إبراهيم بدوي با موضوع «سعادت انسان از دیدگاه علامه طباطبایی در تفسیر المیزان» و حجت‌الاسلام و المسلمین شيخ حسن بدران با موضوع «إنسان بين نفس و بدن» از دیگر برنامه های این همایش بود.

معهد المعارف الحکمیه لبنان از مراکز همکار در برگزاری همایش بین المللی اندیشه‌های علامه طباطبایی در تفسیر المیزان است. این همایش روزهای پنج شنبه و جمعه،22 و23 آبان ماه در موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی برگزار می شود.