دیدار کمیته اجرایی همایش علامه طباطبایی با مدیر کل فرهنگ و ارشاد استان قم

صفحه دیدار کمیته اجرایی همایش علامه طباطبایی با مدیر کل فرهنگ و ارشاد استان قم با موفقیت بروزرسانی گردید.
کمیته اجرایی همایش بین‌المللی اندیشه‌های علامه طباطبایی در تفسیر المیزان، صبح پنج شنبه 27 شهریورماه با مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم دیدار کردند.
به گزارش مرکز خبر و اطلاع رسانی روابط عمومی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) در این دیدار حجت‌الاسلام ایزد پناه، با اشاره به ابعاد شخصیتی علامه طباطبایی، ایشان را از نقطه های قوت و پربرکت دینی، شخصیتی و انقلاب برشمرد و افزودند: علامه طباطبایی با آن جایگاه والای علمی و عرفانی که داشتند از غریب ترین های کشور ما هستند.
مدیر کل ارشاد استان قم اظهار داشت: علامه طباطبایی پدرهمه بزرگانی است که بدنبال تبیین مبانی، اصول، قواعد و مؤلفه های نظام سازی براساس اسلام و قرآن و اهل بیت بودند.
وی افزود: ایشان حقیقتا قدرت شگرفی در تبیین مبانی، مرزبانی علمی و پاسخ گویی به شبهات در ذیل تفسیر جامع و فراگیر قرآن داشتند.
حجت‌الاسلام و المسلمین ایزد پناه تصریح کرد: علامه طباطبایی به خوبی توانست فلسفه و حکمت و تمامی علوم را در خدمت قرآن، به کار گرفته و تمامی ابعاد زندگی اجتماعی و فرهنگی و ... یک جامعه اسلامی را تبیین کند.
در ابتدای این دیدار حجت‌الاسلام و المسلمین شکرالهی دبیر اجرایی همایش به ارائه گزارشی از روند پیش‌همایش ها، بررسی مقالات و برنامه‌های برگزاری همایش پرداختند.