برنامه برگزاری پیش همایش ها و پیش نشست ها

همایش بین المللی اندیشه های علامه طباطبایی در تفسیر المیزان روزهای پنج شنبه، جمعه و شنبه از 22/8/93 تا 24/8/93 در مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) و برخی از مراکز دیگر همکار برگزار می‌شود.

به گزارش مرکز خبر و اطلاع رسانی روابط عمومی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) تاکنون 8 پیش‌همایش برگزار شده است و دو نشست علمی هم با همکاری برخی از مراکز همکار برگزار شده است. این پیش‌همایش ها در قم، اصفهان، مشهد، شیراز، دانشگاه الزهرا، پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، دفتر تبلیغات اسلامی با همکاری پژوهشگاه علوم، دانشگاه علوم اسلامی رضوی با همکاری دانشگاه فردوسی و واحد دانشگاه علوم و معارف قرآن، با همکاری دانشگاه شیراز و دانشگاه امام صادق(ع)، پژوهشگاه علوم اسلامی و مطالعات فرهنگی که در مجموع 10 نشست و پیش‌همایش برگزار شده است که موضوعات مختلف قرآنی و تفسیر المیزان را در بر دارد.
لازم به یادآوری است تا کنون 25 سخنرانی و 8 میزگرد علمی برگزار شده است و در هر میزگرد 3 الی4 استاد مباحث خود را ارائه کرده اند و به پرسش‌های مطرح شده پاسخ داده‌اند. البته 4 پیش‌همایش دیگر هم برنامه ریزی شده و هماهنگی انجام شده است تا در مهرماه انشاالله تقریبا هر هفته برگزار گردد. 3 پیش‌همایش در قم و یک پیش‌همایش هم در تبریز «زادگاه علامه» و دانشگاه شهید مدنی برگزار می گردد.
برگزاری پیش همایش‌ نهم در تاریخ 10 مهر 93 در مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) با موضوع اندیشه‌های سیاسی علامه طباطبایی در المیزان،- پیش‌همایش دهم پنج شنبه 17 مهر 93 در جامعه المصطفی العالمیه با موضوع علوم انسانی در المیزان (علوم تربیت، علوم سیاسی، مدیریت) – پیش‌همایش یازدهم پنج شنبه 24 مهر 93 پژوهشکده تفسیر اهل بیت علیهم السلام، با موضوع مطالعات حدیث شناختی و پیش‌همایش دوازدهم روز دوشنبه 28 مهر 93 در تبریز (دانشگاه شهید مدنی آذربایجان) با موضوع سبک زندگی در اندیشه علامه طباطبایی در تفسیر المیزان برگزار خواهد شد.
با احتساب دو نشست علمی و پیش همایش ها در مجموع آمار پیش‌همایش‌ها و نشست‌های علمی به 14 عدد می‌رسد که در مقایسه با سایر همایش ها کم نظیر و شاید هم بی نظیر باشد.