دیدار جمعی از دست اندرکاران برگزاری همایش بین‌المللی اندیشه‌های علامه طباطبایی در تفسیر المیزان با مدیر کل صداوسیما استان قم

دبیر اجرایی همایش بین‌المللی اندیشه‌های علامه طباطبایی در تفسیر المیزان مدیر روابط عمومی موسسه، مدیر رسانه و مسئول اداره همایش‌های معاونت پژوهش روز یکشنبه دکتر محمدی نیا مدیر کل صداوسیمای استان قم دیدار کردند.

به گزارش مرکز خبر و اطلاع رسانی روابط عمومی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) این دیدار جهت هماهنگی های بیشتر در هرچه بهتر برگزاری همایش که در آبان‌ماه سال جاری برگزار می‌گردد، برقرار شد.

در این جلسه ابتدا حجت‌الاسلام و المسلمین شکروی مدیر روابط عمومی موسسه ضمن توضیحاتی در خصوص برنامه‌های موسسه در زمینه‌های مختلف آموزشی وپژوهشی اظهار داشت: تقریبا در هر هفته ریاست محترم موسسه حضرت علامه مصباح یزدی سخنرانی‌های مختلفی با اقشار مختلف که به بازدید از موسسه می‌آیند، دارند، همچنین درس اخلاق ایشان همچون سالهای گذشته شبهای پنج شنبه در دفتر مقام معظم رهبری برقرار است.

وی به آرشیو غنی مدیریت رسانه که حاصل سال‌ها برنامه‌های علمی و پژوهشی در موسسه می‌باشد، اشاره کرد و ادامه داد: بحمدا... همایش‌های خوبی در سالهای اخیر در موسسه برگزار می‌شود که متناسب با مسائل روز جامعه و منویات موکد مقام معظم رهبری می‌باشد.

حجت‌الاسلام و المسلمین شکروی گفت: همایش ملی تغییرات جمعیتی از این دست همایش‌ها بود که در آبان ماه سال 92 برگزار شد و مقام معظم رهبری در دیدار با دست اندرکاران این همایش تاکیدات مهمی را در خصوص بررسی و پرداختن به تغییرات جمعیت بیان فرمودند که همایش بخوبی توانست این رهنمودها را در برگزاری همایش پی گیری نماید.

مدیر روابط عمومی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) افزود: نشست های علمی موسسه نیز از غنای خوبی برخوردار است که هرساله دهها نشست در رشته های مختلف در موسسه برگزار می شود.

سپس حجت‌الاسلام و المسلمین شکرالهی دبیر اجرایی همایش بین‌المللی علامه طباطبایی در ادامه این جلسه با ارائه گزارشی از روند آماده سازی برنامه های برگزاری این همایش گفت: همایش بین‌المللی اندیشه‌های علامه طباطبایی در تفسیر المیزان دارای 25 موضوع و محور اصلی می‌باشد که مشتمل بر 700 عنوان ریزموضوع می‌گردد.

وی با اشاره به اینکه موضوعات این همایش تمامی رشته‌های علوم انسانی را در بر می‌گیرد افزود پیش نشست‌های متعددی به محورها و مباحث محتوایی همایش می‌پردازد.

حجت‌الاسلام شکرالهی از دریافت بیش ار 500 مقاله علمی از داخل و خارج از کشور خبر داد و ادامه داد: مقالات از سطح خوبی برخوردار است و اندیشمندانی از داخل و خارج در رشته‌های مختلف در فراخوان مقاله این همایش شرکت کرده‌اند.

دبیر اجرایی همایش بین‌المللی همایش اندیشه‌های علامه طباطبایی در تفسیر المیزان گفت: کمیته علمی همایش با اساتید برجسته حوزه، همچون حضرت علامه مصباح یزدی ، آیت‌الله  جوادی آملی، آیت‌الله  سبحانی و دیگر علمای حوزه و شاگردان علامه طباطبایی، مصاحبه‌هایی را پیرامون موضوع همایش خواهند داشت.

حجت‌الاسلام و المسلمین شکرالهی اظهار داشت: یکی از مراکز همکار این همایش صداوسیما می‌باشد که امیدواریم بتوانیم روز دوم برگزاری همایش را تهران، در سالن مرکز همایش‌های صدا و سیما برگزار کنیم.

وی در پایان سخنان خود تاکید کرد: انتظار داریم با توجه به موضوع مهم این همایش، اخبار وگزارشهای آتی برنامه های همایش همچون دیدار دست‌اندرکاران همایش با مراجع، مصاحبه‌های علمی با علما و پیش‌نشست‌ها به نحو مطلوبی در صدا و سیما منتشر شود.

در ادامه برنامه آقاي عرب مسئول اداره همايش‌ها و آقاي شهيدی مدير رسانه توضيحات و نظراتي در نحوه پيش‌برنامه‌هاي همايش ارايه کردند.

در پايان اين ديدار دکتر محمدي‌نیا مدير کل صداوسيماي استان قم ضمن ابراز خرسندي از همکاري سازمان صداوسيما در برگزاري اين همايش گفت: بايدتلاش کنيم کاری جامع و درخور شأن علامه طباطبايي ارايه کنيم و باید تمامي زوايا و جوانب کار از لحاظ محتوا و اجرا و انعکاس آن مدنظر قرار گيرد.

وي با اشاره به عنايت ويژه رئيس سازمان صداوسيما به شخصیت علامه طباطبايي و شهيد مطهري، افزود: توصيه بنده به برگزارکنندگان اين همايش اين است که تمام هدفتان اين باشد که علامه طباطبايي را به زباني ساده و امروزي به نسل جوان در این همایش ارائه کنید.

دکتر محمدي‌نيا از ديدار خود و معاونان سازمان در آينده نزديک از مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) خبر داد و اظهار داشت: از برنامه‌ها و مصاحبه‌هاي علمي درحد امکان حجت پخش در صداوسيما استفاده خواهيم کرد و اميد دارم در بخش فني و تصويربرداري بتوانيم همکاري خوبي را داشته باشيم.

یادآور می شود، مدیر کل صدا و سیمای استان قم به نمایندگی از طرف رئیس سازمان صداوسیما به عنوان مرکز همکار این همایش، انتخاب شده‌اند.