برنامه‌های سومین پیش‌همایش در پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی

سومین پیش‌همایش از همایش بین‌المللی اندیشه‌های علامه طباطبایی (ره) در تفسیر المیزان از طرف پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی با همکاری دبیرخانه همایش در روز پنج‌شنبه چهارم اردیبهشت 93 از ساعت 10 تا 13 در محل آن پژوهشگاه و اقع در قم، بلوار 15 خرداد برگزار خواهد شد. بدینوسیله از کلیه اساتید حوزه و دانشگاه، طلاب، دانشجویان و دانش‌پژوهان برای شرکت در این برنامه دعوت می‌شود. موضوع این پیش‌همایش «روش تفسیر قرآن به قرآن علامه طباطبایی (ره)» و برنامه‌های آن شامل سخنرانی و میزگرد به شرح زیر می‌باشد:

الف) سخنر انی

1. حجت‌الاسلام و المسلمین محمود رجبی، قائم مقام مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) و دبیر علمی همایش؛ موضوع: منابع تفسیر قرآن از دیدگاه علامه طباطبایی (ره)

2. حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالکریم بهجت‌پور، عضو هیأت علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی؛ موضوع: مرز تفسیر، تبیین و جری و تطبیق در نگاه علامه طباطبایی (ره)

3. حجت‌الاسلام و المسلمین محمد عابدی،عضو هیأت علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی؛ موضوع: تبیین قرائت‌های مختلف از روش تفسیر قرآن به قرآن علامه طباطبایی (ره)

ب) میزگرد علمی با حضور اساتید سخنران با موضوع اصلی پیش‌همایش

پوستر این برنامه در ضمیمه زیر قابل مشاهده و دریافت است.

ضمیمهاندازه
almizan.jpg276.16 کیلو بایت