برنامه‌های دومین پیش‌همایش در دانشگاه الزهرا (س)

دومین پیش‌همایش از همایش بین‌المللی اندیشه‌های علامه طباطبایی (ره) در تفسیر المیزان از طرف دانشگاه الزهرا (س) و با همکاری دبیرخانه همایش در روز چهارشنبه سوم اردیبهشت 93 از ساعت 8/30 تا 12/30 در محل آن دانشگاه واقع در تهران، خیابان ونک برگزار خواهد شد. بدینوسیله از کلیه اساتید، دانشجویان و دانشپژوهان برای شرکت در این برنامه دعوت به عمل می‌آید. موضوع این پیش‌همایش «زن در اندیشه علامه طباطبایی (ره)» و برنامه‌های آن شامل سخنرانی و میزگرد به شرح زیر می‌باشد:

الف) سخنر انی

1. حجت‌الاسلام و المسلمین محمدرضا زیبایی‌نژاد، رئیس مرکز تحقیقات زن و خانواده؛ موضوع: مبانی مؤثر در تحلیل جایگاه و حقوق زن از دیدگاه علامه طباطبایی (ره)

2. دکتر سهیلا جلالی کندری، عضو هیأت علمی دانشگاه الزهرا (س)؛ موضوع: حقوق زن در ازدواج از دیدگاه علامه طباطبایی (ره)

3. دکتر فتحیه فتاحی‌زاده، عضو هیأت علمی دانشگاه الزهرا (س)؛ موضوع: بررسی و نقد نواندیشی افراطی نسبت به مسائل زنان با تأکید بر اندیشه‌های علامه طباطبایی (ره)

ب) میزگرد علمی با موضوع «دیدگاه علامه طباطبایی درباره شخصیت و حقوق زن» با حضور:

1. حجت‌الاسلام و المسلمین محمدرضا زیبایی‌نژاد، رئیس مرکز تحقیقات زن و خانواده؛

2. خانم دکتر فاطمه علایی رحمانی، عضو هیأت علمی دانشگاه الزهرا (س)؛

3. سرکار خانم وثوقی، استاد حوزه و دانشگاه.

پوستر این برنامه در ضمیمه زیر قابل مشاهده و دریافت است.

ضمیمهاندازه
Zan-Dar-Andishe-Alame-5.jpg121.02 کیلو بایت