• دیدار و گفتگو با پروفسور آنگليکا نويورت، قرآن‌پژوه آلمانی

با توجه به حضور خانم پروفسور دکتر آنگليکا نويورت استاد قرآن‌پژوه دانشگاه پادربورن آلمان در شهر مقدس قم به منظور شرکت در همايش علمي مشترک جایگاه عیسی مسیح(ع) در قرآن و کتاب مقدس، دبیر اجرایی همایش بین‌المللی اندیشه‌های علامه طباطبایی در تفسیر المیزان به همراه جناب آقای دکتر لگنهاوسن عضو هیأت علمی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) با ایشان دیدار و درباره برنامه‌ها و محورهای علمی همایش  گفتگو کردند.

خانم پروفسور دکتر آنگليکا نويورت ضمن اظهار شناخت و ابراز احترام نسبت به مرحوم علامه طباطبایی و تفسیر شریف المیزان، برای  حضور و سخنرانی یا ارائه مقاله در همایش اعلام آمادگی و از این جهت اظهار خرسندی کردند.

قابل ذکراست که همایش دو روزه مشترک دانشگاه ادیان و مذاهب و دانشگاه پادربورن آلمان با عنوان «جایگاه عیسی مسیح(ع) در قرآن و کتاب مقدس از نگاه محققان مسلمان و مسیحی» روزهاي اول و دوم اسفند در دانشگاه اديان و مذاهب برگزار شد.