• دیدار و گفتگو با رابرت گلیو شیعه‌شناس انگلیسی

با توجه به حضور آقای دکتر رابرت گلیو، استاد شیعه‌شناسی دانشگاه اکستر انگلستان در شهر مقدس قم به منظور شرکت در نخستین جشنواره بین المللی امام خمینی، دبیر اجرایی همایش بین‌المللی اندیشه‌های علامه طباطبایی در تفسیر المیزان و مدیر امور بین‌الملل مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) با ایشان دیدار و درباره برنامه‌ها و محورهای علمی همایش  گفتگو کردند.

آقای دکتر گلیو ضمن اظهار شناخت و ابراز احترام نسبت به مرحوم علامه طباطبایی و تفسیر شریف المیزان، برای  حضور و سخنرانی یا ارائه مقاله در همایش اعلام آمادگی و از این جهت اظهار خرسندی کردند.

قابل ذکراست که نخستین جشنواره بین المللی امام خمینی به همت انجمن های علمی حوزه و همکاری حدود 10 مرکز و موسسه حوزوی صبح روز پنجشنبه 3 بهمن 92 با حضور اساتید و فضلای حوزه علمیه قم و  آیت الله جعفر سبحانی در مدرسه دارالشفاء قم برگزار شد. در این مراسم افراد مختلفی اظهاراتی عنوان داشتند از جمله این افراد رابرت گلیو استاد شیعه شناسی دانشگاه اگزتر بود.