• برگزاری دومین گردهمایی نمایندگان مراکز همکار در همایش

عصر روز پنج‌شنبه 92/10/26 پس از پایان برنامه‌های اولین پیش‌همایش از همایش بین المللی اندیشه های علامه طباطبایی(ره) دومین جلسه گردهمایی نمایندگان محترم مراکز همکار در همایش با حضور آیت‌الله رجبی قائم مقام موسسه و دبیر علمی همایش برگزار گردید.

در این جلسه آیت‌الله رجبی درباره کلیات برنامه‌های همایش و پیگیری مصوبات قبلی مطالبی را بیان کردند و حجت‌الاسلام و المسلمین‌ شکراللهی دبیر اجرایی همایش نیز گزارشی از برنامه‌های همایش از جلسه گذشته تا به حال ارائه نمود و زمان و مکان و محور پیش‌همایش‌های بعدی را به اطلاع نمایندگان مراکز و همکار رساند و درباره محورهای اصلی برنامه‌ها‌ مطالبی بیان کرد. در ادامه، نمایندگان مراکز همکار در همایش، گزارشی از وضعیت مراکز و نحوه همکاری‌ها ارائه کردند و در این خصوص هم اندیشی و تبادل نظر صورت گرفت و پیشنهادهایی ارائه شد.